Semantische verrijking

Onze verrijkingsdiensten zijn bijzonder effectief. Door een slimme combinatie van text engineering, kennisbanken en menselijke expertise leveren we kwalitatief hoogwaardige verrijkingsdiensten. We beperken ons niet alleen tot techniek. Verrijkingsprocessen die bij ons geoutsourced worden, worden met een optimale combinatie van proces, kennis en techniek voor u ingericht. Kwalitatief hoogwaardig tegen minimale kosten.

We sluiten aan bij diverse content managent systemen waaronder Sharepoint, Wikis, Drupal, Documentum en Alfresco.

 

 

Kennis delen

Wikis vormen krachtige instrumenten voor het delen van kennis binnen uw team en organisatie. Semantic Publishing helpt uw organatie om kennis delen op basis van een zogenaamde Semantisch Wiki in te richten. Met een combinatie van een pragmatische aanpak, uitgebreide ervaring in het structuren van kennis, slimme techniek en een breed scala van aanvullende diensten ontzorgen we uw organisatie bij het opzetten en onderhouden van uw kennishuishouding.

Semantisch publiceren

Delen van kennis en informatie via intranet, extranet het internet of mobiel? Voor mensen of juist voor andere toepassing. Semantic Publishing verzorgt op basis van het open source publicatieplatorm Drupal de ontsluiting van uw kennis en informatie. Hierin passen we waar mogelijk de nieuwste semantische technologieen toe voor een optimale ontsluiting en toegankelijkheid.

Over ons

SemanticPublishing levert een volledig portfolio e-diensten om content tot kennis te transformeren. Met deze kennis wordt een brede verzameling business cases mogelijk, dan wel om kosten terug te dringen, dan wel om nieuwe proposities in de markt te zetten.

We verkopen geen techniek. De e-diensten van SemanticPublishing zijn direct beschikbaar voor de business. Geen zorgen over technologieselectie, systeemintegratie, hosting, capaciteit en performance. Dat hebben wij al geregeld. De e-diensten worden in onze SemanticPublishing fabriek gehost, waar state-of-the-art semantic technology voor u is toegepast.

We bieden meer dan ICT. Vanuit onze jarenlange ervaring in publishing en knowledge-engineering kijken we met name naar het efficiënt en effectief toepassen van ICT. Vanuit deze ervaring bieden we oplossingen en processen die aansluiten bij uw business. En omdat we hier van overtuigd zijn bieden we onze diensten ook zo aan (no cure no pay).

We gaan verder dan uurtje factuurtje. Onze e-diensten worden ook afgerekend als e-diensten. Realistische maandelijkse vergoedingen op basis van het gebruik van de dienst. Eventueel maatwerk wordt fixed-price aangeboden of verwerkt in de abonnementsprijs.

SemanticPublishing is ontstaan vanuit de overtuiging dat de mogelijkheden van ICT en semantiek onvoldoende worden benut in bedrijfsprocessen. Te veel projecten stellen hun ambitie bij omdat ze verzanden in technologie-problemen. Wij laten zien dat het anders kan.