Semantische verrijking

Onze verrijkingsdiensten zijn bijzonder effectief. Door een slimme combinatie van text engineering, kennisbanken en menselijke expertise leveren we kwalitatief hoogwaardige verrijkingsdiensten. We beperken ons niet alleen tot techniek. Verrijkingsprocessen die bij ons geoutsourced worden, worden met een optimale combinatie van proces, kennis en techniek voor u ingericht. Kwalitatief hoogwaardig tegen minimale kosten.

We sluiten aan bij diverse content managent systemen waaronder Sharepoint, Wikis, Drupal, Documentum en Alfresco.

 

 

Kennis delen

Wikis vormen krachtige instrumenten voor het delen van kennis binnen uw team en organisatie. Semantic Publishing helpt uw organatie om kennis delen op basis van een zogenaamde Semantisch Wiki in te richten. Met een combinatie van een pragmatische aanpak, uitgebreide ervaring in het structuren van kennis, slimme techniek en een breed scala van aanvullende diensten ontzorgen we uw organisatie bij het opzetten en onderhouden van uw kennishuishouding.

Semantisch publiceren

Delen van kennis en informatie via intranet, extranet het internet of mobiel? Voor mensen of juist voor andere toepassing. Semantic Publishing verzorgt op basis van het open source publicatieplatorm Drupal de ontsluiting van uw kennis en informatie. Hierin passen we waar mogelijk de nieuwste semantische technologieen toe voor een optimale ontsluiting en toegankelijkheid.

Dokuwiki uitgebreid met kennisbank

Wikis zijn uitgegegroeid tot onmisbare hulpmiddelen voor het delen van kennis. Dokuwiki is een Wiki implementatie speciaal gericht op kleine teams van gebruikers. Met name krachtig door de eenvoud in gebruik. Semanticpublishing heeft Dokuwiki uitgebreid met de semanticdata plugin waarmme het mogelijk wordt semantische metadata toe te voegen en te gebruiken bij de ontsluiting, Met deze mogelijkheden wordt DokuWiki een nog krachtiger tool om kennis te structureren vast te leggen en te delen.

De semantic data plugin beidt de mogelijkheid gestructureerde metadata te verbinden aan paginas van de wiki. Deze metadata worden opgeslagen en gekoppeld aan een kennismodel in een triple store kennis bank. Op deze manier wordt metadata voorzien van semantiek. De kennisbank kan middels filters en queries uitgevraagd worden. De resultaten kunnen weer in de Wiki gepresenteerd.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie, neem contact met ons op voor een demo.